Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Nieuwsbrief Oktober-November 2020

Inmiddels staat het nieuwe sportjaar 2021 voor de deur. Doordat Corona in 2020 roet in het eten heeft gegooid kon er helaas minder gesport worden. Echter is er binnen het bestuur veel gebeurd, zo zijn er nieuwe bestuursleden bijgekomen en zijn de functies onderling verdeeld. De algemene ledenvergadering zal  plaats vinden wanneer het weer is toegestaan. Tijdens de ALV zal dan ook het nieuwe bestuur worden voorgesteld en definitief worden gemaakt. Wij kijken er naar uit om 2021 een gezellig maar vooral sportief jaar ervan te maken! Heb je vragen of opmerkingen?

Lees hier de volledige nieuwsbrief!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *