Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Ballennieuws… voor de Volleyballers!

Beste volleyballers,

Hierbij een bericht om jullie te informeren over de afhandeling van het oude seizoen m.b.t. de ballen en de start van het nieuwe seizoen. Door het vertrek van de twee competitie teams hebben wij besloten om alle volleyballen eens nader te inventariseren om te kijken hoe deze er voor staan. Hieronder volgt de resultaten:

 • Recreanten uit de Beemte
  • Er is 1 ballentas met 5 ballen in beheer. Deze hebben we niet meegenomen in de inventarisatie.
  • In Ons Huus waren slechts 8 ballen, waarvan het merendeel (zeker 6) zacht (lek?) was.
 • Recreanten uit de Maten
  • Deze groep nam zijn eigen ballen mee naar Dio Beemte bij de laatste fusie. Zij gaan ook over naar Dio Ugchelen. Wederom zullen zij hun eigen ballen meenemen. Deze zijn derhalve niet meegenomen in de inventarisatie
 • Competitieteams
  • De trainingsballen zijn opgehaald uit Sporthal Zuiderpark
  • De wedstrijdballen zijn ingezameld
   • Heren 1: Alle 5 de wedstrijdballen zijn terug gekomen
   • Heren 2: 4 van de 5 wedstrijdballen zijn terug gekomen.

Op de zoekgeraakte bal zullen we verder geen actie ondernemen, maar willen iedereen vragen voorzichtig en zorgvuldig om te blijven gaan met de in bruikleen gegeven ballen. Dit is een onnodige kostenpost die eenvoudig te voorkomen valt!

NB: Vanuit Dio Ugchelen is het verzoek gekomen om de ballen van de competitieteams over te nemen voor hun teams het komende seizoen. Wij hebben hierop aangegeven eerst een eigen inventarisatie te willen doen alvorens we daarover kunnen beslissen en hebben derhalve initieel aangegeven geen ballen mee te zullen geven naar de nieuwe vereniging.

Naar aanleiding van deze inventarisatie is het volgende besloten:

 • Het Recreantencompetitieteam behoud de ballen tas met 5 volleyballen in eigen beheer
 • Het Maten recreanten team behoud ¬†haar eigen ballen en neemt deze mee naar de nieuwe vereniging Dio Ugchelen.
 • De 8 ballen uit Ons Huus worden afgeschreven en vervangen door de 10 beste ballen uit de voorraad
 • Van de overige ballen is 1 ballentas klaar gemaakt welke voldoende goed zijn om als trainingsballen te gebruiken, deze zijn meegegeven aan het voormalig heren 1 team en ondertussen overgedragen aan de aanvoerder van dat team.

De overige ballen worden nader gecontroleerd (opgepompt en gecontroleerd of ze lek zijn) en bekeken wat daar mee gedaan zal worden. Een mogelijkheid is deze aan de leden te verkopen als thuisbal, hierover zullen we de leden binnenkort nader informeren. Als jullie interesse hebben hierin, laat dit dan even weten middels het informatie-formulier.

Tot slot:

Voor de zomer hebben wij al afscheid genomen van de vertrekkende teams. Zij hebben grotendeels onderdak gevonden bij Dio Ugchelen waar zij komend jaar opnieuw in de 1e en 2e klasse en recreatief zullen spelen. Wij wensen hen daar vooral veel speelplezier en succes toe. En ook onze eigen leden wensen wij natuurlijk een mooi, gezond en plezierig nieuw seizoen toe. We hopen iedereen gezond en wel in en rond de velden te mogen begroeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *