Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Nieuwsbrief Einde seizoen 2019/2020

Beste allemaal

De zomervakantie staat voor de deur. In deze nieuwsbrief lezen jullie meer over de zomerstop, de incasso’s welke we weer deels zullen starten en nog wat ander nieuws.  Maar het belangrijkste nieuws is het aangekondigde vertrek van twee bestuursleden. Zij stoppen nadat ze 3 jaar geleden het stokje hadden overgenomen van het vorige bestuur. Hun doel was om de vereniging klaar te stomen voor de toekomst en terug te brengen naar de Beemte en omgeving. In deze nieuwsbrief hun afscheid.

De volgende onderwerpen komen er derhalve in voor:

Veel leesplezier!!!

Namens het bestuur,

Ante Brinkman

Lees hier de volledige nieuwsbrief!!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *