Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Nieuws over de samenwerking met Primavo en Dio Ugchelen

In een eerder bericht hebben wij jullie verteld over informatie die is verspreid door onze collega-verenigingen Dio Ugchelen en Primavo. Hierin waren verkeerde aannames terecht gekomen die wij, naar aanleiding van enkele vragen, middels de vorige nieuwsbrief aan jullie hebben verklaard en gecorrigeerd. Deze berichtgeving hebben we uiteraard ook naar de besturen van de twee verenigingen gestuurd. Wij zijn blij dat zij middels onderstaande verklaring, welke zij op korte termijn ook met hun leden zullen delen, ook meewerken aan het rechtzetten van de misverstanden:

Ondertussen zijn wij met de Volleybalbond en de beide verenigingen in goed gesprek om de ontstane situatie toch tot een goed einde te brengen en al onze vertrekkende leden op een goede manier te laten landen bij hun nieuwe verenigingen, welke ze ook zullen kiezen. Zoals beloofd, zullen wij voor al onze leden altijd blijven werken aan de best mogelijke oplossing. Als een en ander is afgerond zullen we hierover verder kunnen communiceren. Met de betrokken volleyballers hebben we uiteraard frequenter contact over de voortgang.

Klik hierĀ  voor de PDF-versie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *