Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Stand van zaken Fusie

Vanuit een meerderheid van de competitie spelende leden is buiten het bestuur om contact gezocht met een andere (fusie-)vereniging om als team bij elkaar te blijven. Aangezien deze optie geen oplossing biedt voor de gehele vereniging en vooral voor het andere team een probleem achterlaat, heeft het bestuur contact gezocht met dit team. Uit deze gesprekken is helaas niet naar voren gekomen dat er vertrouwen was de fusie verder voort te zetten. Wel is er door ons de toezegging gedaan e.e.a. zo goed mogelijk tot een einde te brengen en elke speler/lid zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuwe situatie. Hiervoor heeft het bestuur ondertussen contact gezocht met de volleybalbond en gezamenlijk wordt er gewerkt aan een goede oplossing voor deze spelers/leden. Ook is er ondertussen goed contact met de recreantengroep welke ook initieel met de fusie mee zou gaan. In de loop van de week zal dit verder worden uitgewerkt en met betrokken worden gecommuniceerd.

Hiermee is de fusie echt van de baan en het beëindigen van de tak competitievolleybal binnen onze vereniging ook, helaas, tot een einde gekomen maar gelukkig – en dat is altijd het doel van het bestuur geweest – met een oplossing voor ieder (volleyballend of niet volleyballend) lid.

2 Comments on “Stand van zaken Fusie

 • Rene Veldwijk
  7 april 2020 at 20:39

  Welk goed contact met recreantengroep ? Weet hier niets van en is ook niet het uitgangspunt geweest bij de vergadering, die was bedoeld voor de competitie spelende leden.

  Beantwoorden
  • Ante Brinkman
   8 april 2020 at 05:15

   Goedemorgen René,

   We hebben het hier over de recreantengroep (dinsdagavond in de Maten) welke vanaf het begin heeft aangegeven mee te willen met de fusie. Jouw groep heeft inderdaad aangegeven bij sv Dio Beemte te willen blijven. Voor jullie verandert er dus niks en kunnen gewoon blijven volleyballen bij ons en in de Beemte.

   Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Zo niet, neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn. Je hebt ons nummer en mailadres.

   Met sportieve groet,
   Ante

   Beantwoorden
 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *