Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Bericht van het bestuur

In de afgelopen week zijn er via verschillende kanalen onjuiste berichten verstuurd. Niet direct aan onze leden, maar mogelijk dat jullie ze wel te lezen krijgen en daar vragen bij of over hebben. Wellicht dat ook onze eigen berichtgeving hier ook niet helemaal duidelijk in is geweest.

Deze berichten zijn niet correct, in deze nieuwsbrief kunnen jullie het goede verhaal vinden. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!! De berichten vertellen dat onze voorzitter (Wim) en contactpersoon volleybal (Ante) per direct uit het bestuur zouden zijn gestapt, waarna de beoogde fusieplannen op de tocht zijn komen te staan en zelfs zijn gestopt en hervat kunnen worden met andere contactpersonen.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

20200207 Bericht van het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *