Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Mededeling betreft de contributie

Door de Corona-situatie hebben we een tijdje geleden besloten om alle activiteiten stil te leggen. Met deze tijdelijke stop heeft het bestuur ook bekeken of we de contributie tijdelijk stil gelegd kan worden. Om dit even goed uit te zoeken is de vorige incasso (1e kwartaal 2020) nog niet uitgevoerd. We moesten eerst goed bekijken wat dit financieel met de vereniging doet, wat doet de zaalhuur, welke kosten lopen door en welke niet.

Kortom kunnen we op gezonde wijze een dergelijk besluit nemen? Het antwoord van dit onderzoek is ja, dat kunnen we gelukkig wel. We gaan nu, rond de 14e, het 1e kwartaal alsnog incasseren (dit is inclusief de Bootcampers vanaf lidmaatschap tot evt. opzegging). Voor het tweede kwartaal wachten we de ontwikkelingen af. Voor het tweede kwartaal verwachten we dat er één of meer maanden uit zullen vallen. Zodra hier meer overbekend is zullen we hier opnieuw over communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *