Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Samenstelling bestuur

Zowel de voorzitter als de contactpersoon Volleybal hebben te kennen gegeven dat voor hen met deze ontwikkeling hun taken bij onze vereniging tot een einde zullen komen.  Maar dat zij aan zullen blijven totdat alle taken en verantwoordelijkheden zijn beschreven en  overgedragen. Zij hebben zich een aantal jaar geleden gecommitteerd om de vereniging in rustig vaarwater te brengen en een aantal zaken op orde te brengen welke in de voorgaande jaren zijn blijven liggen. In het vorig schrijven worden hier de voorbeelden van genoemd. Dit commitment blijven zij gewoon trouw en zullen niet eerder opstappen eer dat voor elkaar is. Zij zijn beide gekozen leden en maken hun termijn waar nodig gewoon vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *