Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Bijzondere ledenbijeenkomst

Op woensdag 12 februari is er een speciale ledenbijeenkomst.

Afgelopen maanden hebben we vanuit het bestuur grondig nagedacht over de toekomst van de vereniging, en de volleybaltak in het bijzonder. Hierbij zijn we tot de conclusie gekomen dat we op een belangrijke tweesprong staan over hoe we de toekomst in moeten gaan. We zien namelijk dat de landelijke trend van vergrijzing en afnemende ledenaantallen bij onze kleine competitie-volleybaltak een meer dan gemiddelde impact heeft. Al een aantal jaren zijn we elk jaar hard aan het leuren om weer met volwaardige teams aan de competitie te kunnen beginnen. Het dames competitieteam en de recreantengroep van de dinsdagavond in de Beemte zijn we hierdoor al kwijt geraakt. De verwachting is dat we dit niet lang kunnen volhouden, en dus wordt het tijd om actie te ondernemen.

Lees meer in bijgevoegd bestand! En laat hier even weten of je komt…..

20200121 Ledenbijeenkomst publicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *