Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

Crowdfunding voor “Ons Huus”

Zoals jullie vast wel gehoord of gelezen hebben, wordt er eind oktober gestart met de aanpak van de buitenzijde van het dorpshuis. Vanuit de gemeente is er een heel mooi bedrag toegezegd. Ook het VSB-fonds zal een aanzienlijke bijdrage leveren. Bij de dorpshuisvereniging is er  een gezonde financiële situatie, maar voor deze extra werkzaamheden is die eigenlijk te beperkt.

Op advies van de gemeente Apeldoorn is er gestart met een crowdfunding actie. Inmiddels is er al 25% binnen dankzij een flinke donatie van de Buurt en Belangenvereniging Beemte Broekland. Bestuur van Ons Huus is hier uiteraard erg dankbaar voor!

Ook heeft de Provincie Gelderland toegezegd dat als de eerste 20% binnen is EN er minimaal 20 donateurs hebben, zij een bedrag schenken van ruim 4.400 euro. Met daarbij wel als voorwaarde dat het uiteindelijke streefbedrag ook daadwerkelijk wordt behaald.

Jullie begrijpen vast welke vraag er vanuit het bestuur van Ons Huus is gesteld 😉 Zouden jullie een donatie willen doen en tevens deze crowdfunding actie willen delen met alle leden? En hier werken we als sv Dio Beemte Broekland natuurlijk graag aan mee.

De actie is te vinden via deze link: voorapeldoorn.nl/vergroening-onshuus.

Wij en het bestuur van Ons Huus danken jullie nu alvast voor alle hulp!!

Bij deze wil “Ons Huus” ook nog melden dat er ten tijde van de werkzaamheden (die ca. 3-4 weken duren) wellicht wat overlast kan zijn bij de ingangen en op de parkeerplaats. Hiervoor vragen zij jullie begrip.

 

Met hartelijke groet,

De besturen van DHV Ons Huus en SV Dio Beemte!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *