Close

CONTACT

Laat op onze contact pagina uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

sv DIo Beemte Broekland

Beemterweg 25

Beemte-Broekland

ALV en Seizoensafsluiting

Op 10 mei 2019 was een Algemene Ledenvergadering waar wij een aantal belangrijke punten aan de leden wilden en moesten voorleggen. De wet schrijft voor dat als er minder dan 2/3 van het aantal leden aanwezig is, we deze punten niet mogen aannemen. Hiervoor moet een nieuwe ledenvergadering worden uitgeschreven. Bij deze volgende ledenvergadering is het vervolgens toegestaan om met de aanwezige leden deze punten wel te bespreken en waar akkoord aan te nemen. We hebben besloten om alle punten door te schuiven naar de volgende vergadering.

 

ALV & Seizoensafsluiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *